Post by persgadisgderi on Feb 17, 2022 8:47:21 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Sim Online: Be A Dragon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz açarları sındırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Sim Online: Be A Dragon 2022 version ▞▞▞
Müp
Niyə ailə üzvlərim mənə hücum etməkdə kömək edə bilmir? Mən çox öldürürəm. Və qiest 100-ə qədər daha çox axtarış əlavə edin. Və nə üçün müdirlər bu qədər zəifdirlər? Troll: 800HP onun gücü 2000 olmalıdır. Grim Reaper: 1200HP 3000 olmalıdır. Ölümsüz əjdaha: 1500 HP 4500 olmalıdır. Buna görə də xahiş edirəm bu oyun bəzən çox sadədir! Niyə bu qədər reklam var?! BU MƏNƏ NİFRƏT EDİR!
Yaxşı, naviqasiya etmək və tapşırıqları yerinə yetirmək çox çətindir və timd tam bir beldir!
ड्रैगन सिम ऑनलाइन असल की नकल वाले गेम uxfm
Cok sor oyundu menceyi oyundu
Bu, ümumilikdə əyləncəli oyundur. Amma mənim problemim odur ki, siz multiplayer serverdə olanda, mən menyunu və ya xəritəni açanda o, əlavə rolunu oynayır və məni serverdən qovur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Çox sağ ol.
Bu oyun tamamilə heyrətamizdir! Çox yavaş telefonumda belə onun həqiqətən sürətli işləməsini və onu daha yaxşı edən qrafikanın da həqiqətən gözəl olmasıdır! Təkcə rəng və dizaynda deyil, həm də əjdahanın özündən seçə biləcəyiniz çoxlu müxtəlif əjdahaların olmasını sevirəm! Ola bilsin ki, bir neçə səhv və səhv var, amma ümumilikdə siz gözəl iş görmüsünüz!
Söhbətin söndürülməsi istisna olmaqla, bu oyun əladır. Mənim cəmi 8 yaşım var və bu oyunu bəyəndim, lakin yaşlı insanlar da oynadığı üçün silməli oldum və məndən cinsi əlaqəyə girməyimi istədilər.
Mən indiyə qədər belə pis nəzarətlər yaşamamışam... 3-cü sinif nəzarətləri... Uşaqlar, vaxtınızı itirməyin
Yüklədiyim zaman bu gözəl idi, amma bir neçə gün oynayıram və sonra multiplayerə qoşula bilmirəm, yalnız əlaqə xətası deyirdi, amma başqa bir oyunu açanda çox gözəl işləyirdim, çox kədərlənirəm, çoxlu dostlar qazana bilərəm, xahiş edirəm bunu düzəldin 😢😢 😢😢
Çox əla oyundur.
Yaxşı oyundu👍👍🤟🤟🤟👏👏👏👏
Mən bunu beş ulduzla qiymətləndirərdim, amma nədənsə 120 lvl simvolu olan hesabıma parolu bərpa edə bilmirəm. Oyun mənə deyir ki, hər dəfə bərpa düyməsini kliklədikdə problem yaranıb.
Talking Tom & Ben News Underholdning zvwc
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulasi fdg
Heyrətamiz! Bu proqram belə böyük bir Zaman öldürücüdür! Sizə əjdaha görünüşləri almaq üçün istifadə edə biləcəyiniz sikkələr verən tapşırıqlar da daxil olmaqla görüləsi çox şey var! Çox görünməsə də, bu oyun fantastikdir! Bu qədər yaxşı bir oyunun pulsuz olması möcüzədir!
Bu, eyni dərəcədə heyrətamizdir! Həqiqətən yaxşıdır, amma bir problemim var: düymələri bir az daha uzun basmalısan və hər şey ÇOX ƏLA Olsa da!! Onu sevirəm, davam et və bəlkə daha çox dəri əlavə et 😄😄
👍👍👍👍👍👍
HƏR HÜCÜM düyməsini basdığınız zaman ailə üzvləriniz avtomatik olaraq hücum etməli və biz normal biomada deyil, evdə kürü atmalıyıq. Üstəlik havada və yerdə yalnız 2 hücum seçimi var, atəş və buzda isə 3 var, məncə, yerə və havaya başqa bir hücum etməlisən. Həm də əjdahalarım kimi oynadığım zaman, hətta stanima qaldıqda belə, düşmənə hücum etməyimə icazə vermir ki, ölürəm, bu məni çox qəzəbləndirir.
Əjdaha Sim Onlayn: Əjdaha olun bu qədər heyrətamiz və super gülməli hissəsi bu oyunun yeni dostları ilə onlayndır və bu əjdahanın yeni dərilərini yeniləməkdir |Multiplayer|Singleplayer|Onlayn|Offline| Wow Möhtəşəm Oyun👏zəhmət olmasa yeni ev tikən güclü fırtına kimi daha çox yeniləmə əldə edin və yeməyi evinizə sürün və 50.000 bonus qazanın. Növbəti gün pul lütfən Əjdahanı yeniləyin və o qədər heyrətamizdir ki, bu oyunu hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm və rəyimi oxuduğunuz üçün təşəkkür edirəm və bir daha çox sağ olun və təşəkkür edirəm 👍.
Çox Əla.Çox gözəl.Ancaq bəzi yeniləmələr edin.T Rex-i məğlub etsəniz, belə bir nailiyyətin kilidini açacaqsınız, lakin bu nailiyyət kimi bir şey yoxdur :/
bu oyun dəhşətlidir, idarəetmələr qorxuncdur, əgər u çevirməyə cəhd etsəniz, tam 360 edin. Xarakterinizi yaratdıqdan sonra onu dəyişdirə bilməzsiniz və əgər bacarırsınızsa, sizə necə olduğunu söyləmək lazımdır. Oyuna başladığınız zaman siz sadəcə ona atılırsınız, o sizə nə edəcəyinizi və ya heç nə edəcəyinizi demir, təxmin etməlisiniz. bütün onun dəhşətli oyun tur vaxt sərf etməyin
Bu oyun muhtaşem👍👍👍👍👍👍
supeeeeeeeeeeeer
Hb hdbhxcvxhssxxhxhzhsxhxhxbbxb n n bxbxb n n n xvxbxvbxb bzb &^''^#^$##;#:@"@:@^#'gjjndchn bxjnshxjhdcdhhfnnxnnxnxnxnxn
Mən bu oyunu çox sevirəm! Amma çoxlu reklam var. Həmçinin mənim bir fikrim var, bəlkə bir coyote sim və ya bir növ vəhşi it Sim düzəldin və onu onlayn multiplayer oyunu edə bilərsiniz? Bu sadəcə bir fikirdir, ümid edirəm ki, bir gün həyata keçirəcəksiniz!
Eladiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Mən hələ də bu oyunu sevirəm, amma reklam alanda çox uzun olarsa, məni çox oyunçuda əməliyyatdan qovacaq, zəhmət olmasa bunu düzəldin
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulatsioonmängud kdta
Oyunu quraşdırdığım zaman proqram məni çıxarır və. Play Store-a qayıtsanız, bu problemi həll edə bilərsiniz
Mən reklamlara baxaraq pul qazana bilmirəm. Bu hansı oyundur ki, bu funksiya işləmir? Həmçinin, uçarkən idarəetmələr axmaqdır.
Dragon Sim o qədər əyləncəlidir ki, odlu buz torpaq küləyi kimi elementləri seçə bilərsiniz, o qədər əyləncəlidir Siz hətta kişidən qadına olmağı seçə bilərsiniz
ƏLA👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Bu oyunu bəyənirəm, amma uçmağa cəhd edəndə o, məni yuxarıya deyil, aşağı uçmağa məcbur edir ki, həqiqətən üzərində işləmək lazımdır, amma bundan başqa, bu yaxşı oyundur.
Reklamları düzəldin, zəhmət olmasa, hamını oyundan qovur, bu da oyunu çətinləşdirir
Dragon Sim Online: Be A Dragon Simulasyon rqe
Siz çox əlavə edənə qədər yaxşı idi. Düzünü deməliyəm, "çox asılılıq yaradır" deyən şərhlər həqiqətən əldə etdiyiniz 4 saniyəlik oyuna və ya açılan bütün əlavələrə aludə olur.
Köhnə oyunu qaytarın
Mən oyunu və hər şeyi sevirəm, IOS-da yaxşıdır, lakin hər şeyi LG K40-a qoyanda bu oyun mənə onlayn oynamağa icazə vermir.
Bu, yaxşı və heyrətamiz oyundur, lakin heç kimin öldürə bilməyəcəyinə əmin ola bilərsinizmi? Zəhmət olmasa? Heç kimin lombardda ölmədiyi yerə çatın, insanların spamın kürü zamanı öldürməsi olduqca bezdirici olur, başqaları sadəcə əylənməyə çalışır, amma başqaları öldürməyi sevir, onların sadəcə öz işlərinə fikir vermələri olduqca qəzəbləndiricidir, lakin sonra yeni qoşulan bəzi rando onları təkrar-təkrar öldürməyə başlayır və adətən bu səviyyə 100 və yuxarıdır, lütfən, bu barədə bir şey edə bilərsinizmi? Bu çox olur
Xahiş edirəm bu oyunu bir az reklam etməyi dayandıra bilərsinizmi və ya bir dənə də mən bunu işə salacağam, amma reklamlar məni onları quraşdırmağa məcbur edəndə və məni onlara çox qəzəbləndirəndə bu bir az darıxdırıcı olur, zəhmət olmasa, reklamları silə bilərsiniz, zəhmət olmasa və bu gözəl yaxşı əla oyun
Bu oyunu və onun super əyləncəsini oynamaqdan həqiqətən zövq alıram. Oynamağınızı tövsiyə edirəm. Ancaq ən çox zövq alacağım bir şey yeniləmədir. Budur mənim fikrim: Yeni bir ada, patronu olan "meşə" və bir adaya daxil olan hər şey. Və əjdahalarınızı istədiyiniz kimi fərdiləşdirə və rəngləyə bilərsiniz. İstəyirəm ki, hamı eyni şey deyil, insanlar yaradıcı olsunlar. Zolaqlar, polka nöqtələr və ya başqa bir şey kimi naxışlar əlavə edə bilərsiniz. Bu yaxşı səslənir?
Düşünürəm ki, siz yeni bosslar yükləməlisiniz, bundan başqa bu oyun çox əyləncəlidir Mən onu hər zaman qoyduğum ən sevimli oyunlarımdan birini sevirəm, buna görə də dərini çox sevirəm 😍😍 və daha bir neçə yeni dəri ümid edirəm hamınıza xoş günlər və daha çox əjdaha kimi fərqli heyvanların olduğu yeni bir yer yadplanetlilər kimi məğlub edə biləcəyiniz daha çox heyvanı məğlub edə biləcəyiniz daha çox heyvanı məğlub edə biləcəyiniz real deyil, yalnız mənim oyunumda çox əyləncəli bir oyundur mən onu sevirəm onu sevirəm onu sevirəm
Ela oyundu ejdaha sevenler oynasin Super
Bu oyun SOO, yaxşıdır! Mən bunu sevirəm! Bu oyun həqiqətən yaradıcıların çoxlu enerji və vaxt sərf etdiyini göstərir! Turbo Rocket Games sayəsində yerdə belə yaxşı oyunlar keçirdiyiniz üçün təşəkkür edirik. 👍🏼 Göndərən: Macarıstan 🇭🇺
Bu, məni hər şeyi yenidən başlatmağa məcbur etdi və mən 90-cı səviyyəyə çatmaq və bir müddətdir ki, üzərində olmamışam Phoenex əjdahasını əldə etmək üzrə idim və bu nə oldu, mən nifrət edirəm, lütfən, sünbül olduğum əşyalarımı bərpa edin, amma nə olduğunu xatırlaya bilmirəm. parol idi və mən parolu tapmağa çalışdım, amma dedi ki, oorur baş verdi, mən buna çox əsəbləşirəm və multiplayerə girəndə reklamlar çıxır və məni serverdən qoyur, amma yenə də bu oyunu yükləyin hələ də əyləncəlidir
99% endirildikdə o, yükləyə bilməyəcəyini söyləyir. Mənim 10 yaşım var və mən bunu əvvəllər oynamışam və əyləncəli idi, qrafika üstünlük vermədi, amma əyləncəli oyun idi. Onu endirə bilmədiyim üçün çox təəssüflənirəm, amma bu, planşetim ola bilər. Əgər belə deyilsə və siz də oxşar şikayətlər alırsınızsa, LÜTFEN onu düzəldin. Mən əjdaha simimi istəyirəm!
Əvvəlcə bu, Əjdahaları sevən 8 Yaşlı Oğlumuz üçün əyləncəli oyun kimi görünürdü və sonra o, böyüklər üçün aydın dil də daxil olmaqla, oyunda onlayn təklif olunur!!!! Söhbəti oxuduqdan sonra oyundan çıxdım və iki böyüklər üçün sayta gətirildim!!! Valideynlər diqqətli olun. Uşağımızı qorumaq üçün bütün nəzarətlərimiz var, lakin bu baş verdi. Bununla bağlı Google ilə Chat vasitəsilə əlaqə saxlanılıb və guya araşdırma üçün başqa şöbəyə göndərilir. Biz görəcəyik, amma Valideynlər diqqətli olun.