Post by persgadisgderi on Feb 17, 2022 8:41:25 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Stylist Fashion Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodları səhv açarları ▞▞▞
▞▞▞ Super Stylist Fashion Makeover 2022 version ▞▞▞
Çox gözəl
Bu, indiyə qədər əyləncəlidir, lakin bu müddət ərzində oyunlar üçün pul ödəməyə imkanım olmadığı üçün ödəniş etmədən oyunumu inkişaf etdirə bilməyim üçün pulsuz resurs qazanmaq bacarığına sahib olmaq yaxşı olardı.
Çox pis 1 dəqiqədən bir reklam girir
Super stilist komanda.. Zəhmət olmasa daha çox səviyyə əlavə edə bilərsiniz.. Zəhmət olmasa daha çox səviyyə əlavə edin.. Müştərilərsiz heç yerə çata bilməzsiniz! Mən bu oyuna çoxlu REAL PUL qoymuşam! Zəhmət olmasa müştərilərinizə dəstək olun.. Zəhmət olmasa.. Zəhmət olmasa..
O, reklam oynamağa davam edir və dondurur... super bezdirici
Mən bu oyunu sevirdim. Mən ona pul xərclədim, vaxt məhdud paltarları açdım və s. Sonra bir gün o, səhv etdi və proqramı sildim və yenidən quraşdırdım. Və bütün tərəqqimi itirdim. Mən Facebook və hər şey vasitəsilə qoşulmağa çalışdım, amma heç nə işləmir.
Belə də normal oyundu da
Nədənsə oyundakı bütün irəliləyişlərim itdi və məni başlanğıca qaytardı, o qədər məyus oldum ki, mən də bu oyunu uzun müddətdir oynayıram 😩😩👎🏻👎🏻👎🏻
super oyundu men 15 ci seviyyeye qeder geldim amma heyif silindi cooox tovsiyye edirem elaaaaaaa beyendim superr cox gozel tekce geyindirme oyunu deyil her sey var😘
Mən bu oyunu artıq dəfələrlə sildim, sonra yenidən quraşdırdım, çünki bu oyun zibil qutusudur! Hər şey daim donur, Mən həmişə açıq gözləsəm oyundan həzz ala bilmərəm! Zəhmət olmasa bu oyunu düzəldin!
İndirilmedikkkkkiiiiiiii 😔😔
Geyimlərin kilidini açmaq çox çətindir; çox almaz və nağd pul qazanmaq üçün yavaş olur. Aksessuarlar eyni şəkildə.
ರ╭╮ರ
Oyunda kifayət qədər müxtəliflik yoxdur. Rəngli bir nəfər var, kişi Müştəri yoxdur. Papaq yoxdur və palto və paltarı birlikdə geyinə bilməzsiniz. Mini qutu oyununu zarafatsız qazanmaq mümkün deyil! Paltarların çoxu sadəcə çirkindir! Başlanğıcda zarafatsız 10 reklamla bombardman olunursunuz və real pul ödəməli olduğunuz məhsullar (təxminən 56772/56773 məhsul) baha başa gəlir. Bu oyun moda Faux pasdır
Eladı
Cooooooooooooooooooooooooooooooookkkkk
Super Stylist Fashion Makeover Igranje vlog tjm
Hər şey qaydasındadır...amma məncə mini oyunlar düzəldilib....həmişə eyni şeylərə düşür 🤔.......
Bəyəndim amma çoxlu reklamı var. Hər hərəkətdən sonra demək olar ki, 1. Və bəzən reklam hətta reklam deyil. Sadəcə qaradır. Və oyun geri qayıtmır. Onu bağlamaq və yenidən daxil olmaq lazımdır
Kaş ki, reklamlar olmasaydı, daha çox oynaya bildim və reklamlara baxmayaydım
Looney Tunes Il Mondo del Caos Giochi di ruolo ysz
Bu gözəl oyundur, amma biz sandıq qutusu oynayanda düşünürəm ki, onlar aldadırlar, çünki bir dəfə də olsun qalib gəlməmişəm.
Bu oyuna nə qədər aludə olduğumu başa düşmədim, amma onu sevirəm! Yalnız bir problem var. Mənim oyunum moda nümayişində qalıb amma. O, faktiki moda nümayişini göstərməyəcək, ona görə də orada qalıb. Mən ondan çıxa bilirəm, amma hələ də siyahımda var. Mən buna görə məyus oldum
Bu oyunu sevirəm. İstəyərdim ki, sizə daha yaxşı saç düzümü və pomada rəngləri versinlər.
gözəl oyundur amma çoxlu reklamı var. Hər dəqiqə bir reklam var, düz 3 dəqiqə belə oynaya bilmirəm!
Bu gözəl oyundur, lakin 50 və ya daha çox səviyyədən sonra həqiqətən darıxdırıcı və təkrarlanan olur; müştərilər, paltarlar, aksesuarlar və s. hamısı çox məhduddur (onların şərflər, əlcəklər, papaqlar və s. kimi çeşidləri çox deyil) Xarakterimizin bir yerdə heykəl kimi dayanması əvəzinə bir hekayəsi olsa daha yaxşı olardı. bir çox reklam, bu, həqiqətən əsəbi olur Ümumiyyətlə, bu gözəl oyundur, lakin bir çox təkmilləşdirmədən istifadə edə bilər
Super Stylist Fashion Makeover Hry na hrdinov iroo
Bu oyun reklamindaki kimi gozel deyil😔
Əla oyun, amma yeni telefon aldım və bütün irəliləyişlərimi itirdim, sadəcə olaraq, arzu edirəm ki, irəliləyişi saxlamaq və qaldığınız yerdən davam etmək üçün bir yol olsun.
Mən qazana biləcəyim və ya qazana biləcəyim ən çox gündəlik 3 - 5 brilyant və bir əşyanın orta qiyməti 45 almaz olan bu proqramlardan çox yoruldum. Həm də onları qazanmaq üçün heç bir yol yoxdur. Digər oyunlar, əslində, bu oyunun ağzına qədər doldurulduğu reklamları izləmək üçün sizə bir az şey verir və onlar üstünlükləri özlərində saxlayırlar. Daha acgözlük edə bilərlərmi? Mən bu oyunu yalnız Design Home üçün brilyant qazanmaq üçün oynayıram (burada nadir hallarda reklamla rastlaşırsınız) Bu oyun olduqca zövqlü ola bilərdi, lakin olduğu kimi, UĞURSUZDUR.
supppppppeeeeeerrrr oyundu .Her kese tovsiye edirem
Super Stylist Fashion Makeover Lakon Peranan bgid
gözəl oyundur.
Biraz qüzel oyun
Bu oyun çoooooooooooox pisdi. Dünyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis.😠😠👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎. Heç bir ulduza dəyməz
Bu yaxşı oyundur, çünki kimsə zəng edəndə öz personajlarını yaratmalısan və ya sonra bunu edə bilərsən, indi bunu et və sonra bunu edən bir düymə var və qara saçlı qız bu qızı bəyənmir. ki, tüklər kimi düzəldilib və kitabın üz qabığından sadəcə dırnaq dizaynları var, çünki o, öz dırnaq salonuna sahibdir, digər qız qara qız saçlıdır, bəli, bu proqramı sınamalısınız və mən ona beş ulduz verərdim və sizə beş ulduz vermənizi tövsiyə edirəm. iki ulduz sağol
Bu oyun çox gözəl oyunudur. Yükləməyi hərkəsə edirəm. Amma gözəl şeylər çox gözə çarpır. Saçlar yaxsi gorunmur, sac modelleri azdir, sac aksesuarlari yoxdur, corab ve s. Modeların bədən quruluşları yoxdur, başları bədənə görə çox böyükdür. Bu dediklərim bundan zəif oyunlarda belə var. Şərhlərə diqqət olunmur , yazdığlarımıza .Bu şərhi bəyənin heç olmasa diqqətinizə çarpsın.