Post by persgadisgderi on Feb 17, 2022 8:38:21 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Last Day on Earth: Survival IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Last Day on Earth: Survival 2022 version ▞▞▞
Kao netko tko voli igre preživljavanja, stvarno uživam igrati ovu igru. Sve je lijepo, bilo bi bolje da se više događa u pustoši. Zapravo bih platio premium verziju ove igre s vrhunskim značajkama kao što je više energije itd, pa razmislite o tome da je dodate
Igrao sam ovu igru i izbrisao ovu igru dvaput jer je materijale uvijek teško pronaći. Našao sam gotovo sve za bicikl, ali spremnik je uvijek rezervoar za plin, platiti igrati igre je sranje.
Last Day on Earth: Kemandirian Laga ywhv
Igra je zabavna, ali stalne horde koje uništavaju sve je samo neugodno, morate sve nadograditi u kamen, a ja ne mogu doći do hrastove šume jer mi treba ATV, kao ozbiljno?, kontrolirajući 2 lika za koje se čini da uopće nisu sposoban za transport predmeta između doslovno oduzima svo vaše vrijeme, oklop i oružje koje košta bogatstvo za mljevenje otopljene trajnosti poput maslaca u tavi. Osim ako ne želite stalno plaćati pravi novac za opremu, pripremite se da s ovim izgubite svo svoje vrijeme.
Hvala vam što mi niste pomogli da vratim svoj račun...cao
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 冒險 nhi
Volim ovu igru i sve...ali novo ažuriranje za otmičare je čisto smeće. Pro igračima je lako pobjeći. Ali ja sam nov i izgubio sam opremu koju sam brusio 5 dana jer sam slomio željeznu sjekiru koja je jedini način da pobjegnem btw. I nisam čak ni razbio vrata. Molimo da željezni čamac malo više derebel. (Hvala na čitanju i ispričavam se ako sam pogriješio neke riječi iz hrvatske i ne koristim često engleski)
Ostavio sam prethodni komentar i nestao je, pa evo mog sljedećeg: ne mogu se vratiti svom tijelu... Sviđa mi se ova igra, ali to će me stvarno natjerati da odustanem. Razmišljao sam o tome da vam dam novac, ali nitko ne odgovara na njih, a poruke ostaju bez odgovora. Stvorili ste sjajnu igru, nemojte je trošiti.
Last Day on Earth: Survival Hành động izpx
U početku je igra bila prilično dobra, ali nakon 1 do 2 mjeseca (postigla dobar napredak). Igra se počela plaćati za pobjedu, potrebni su vam materijali koji su 4% od 100% koje ćete dobiti. Kao i dijelovi za ATV, ti dijelovi su super rijetki i jedan od načina na koji je brži je da platite dijelove, ili ćete dobiti 1 od njih 30 u 3 mjeseca. Igra bi bila 100 puta bolja da možete pronaći te materijale brže i u većem broju. Igrao sam kad je igra izašla bila je mnogo bolja.
Odlično samo da ima više resursa i oružja osim standardnih
Dobra igra, veliki izazov iako je kao 70% p2w, jedna preporuka je da stvari koje se stvarno samo mogu kupiti rijetke, ali moguće pronaći u divljini, a stvari koje su stvarno rijetke učiniti malo češćima
Neće se više učitavati. Zapela je na 95% na zaslonu za učitavanje i zar više neće, imam dobru internetsku vezu i dovoljno prostora za pohranu za instaliranje igre Genshin Impact pa zašto se ova igra ne učitava? Mislim da je to dopuštenje, prethodna verzija mora imati pristupnu pohranu tražeći dopuštenje, međutim ovoj verziji nema ništa za dopustiti jer oni nisu tamo.
ajde nje lose al pomalo pay to win
Vratite nam naš plijen u ormarićima, molim vas
Uredi: nakon daljnjeg istraživanja sada sam naučio da je energetski sustav u redu, imate više načina da dobijete energiju kao što je iscjelitelj, energetski napici, oglasi i novčići, međutim morate popraviti količinu posla potrebnog za izgradnju jedne stvari, psa pin je jako zamoran, morate otključati rijetku pogodnost nakon što obavite sav taj posao.
Slažem se s većinom komentatora. Igrači HP je ono što treba popraviti. Bio sam do lvl 6 bruisera koji povećava HP za 12, ali ipak sam na 112, kada počnem sa 100... 1. za 2, 2. sa 4, 3. sa 6, i tako dalje..trebalo bi imati preko 130 hit bodova. Stroga dijeta i deva su bile na oko 16% svaka, ali čini se da se brže iscrpljuje?? Iscjelitelj je dobar, ali ipak želi da se izdržljivost brže oporavi ili da smanji količinu potrebnu za putovanje.
Puno grešaka. Izgubio sam dobre stavke jer učitavanje ima greške. I ponovo pokrenuti moj život. Popravi to
Igra je super, ali treba malo izmjena. Prvi izbornik profila, dajmo ime našem opstanku i možda seksu. Druga energetska pločica bi se trebala napuniti kada igrač umre jer je putovanje postalo jako skupo. Dali ste nam otprilike 5 minuta igranja i onda moramo čekati da otputujemo negdje, želim kao da drugi igrači žele igrati ovu igru malo duže. A povratak kući trebao bi biti besplatan i brz. Uzmite u obzir ovo programere. pozdrav
Vrlo dobar koncept i sve, samo da bi potrošnja energije i hrane/vode trebala biti manja za puni užitak u igri
Moje su stvari dissapierd moje zidove nije napala horda, ali sve moje dobre stvari iz kuće dissapierd. Čak i neke dijelove iz helikoptera dissapierd? Molim vas, pomozite.
Najbolja igra
Zakon
Vrlo dobro napravljena igra, dovoljno energije da učinite ono što trebate i dovoljno raznolikosti u oružju i zombijima da bude zabavno, ali izazovno. Moj jedini problem, možda nisam dovoljno visok, ali kad jednom spustim nešto, nisam siguran kako to premjestiti ili je li trajno.
Odlicna igra bila bi bolja samo da nema energije.
Prednosti: kućni ljubimci, razine koje pomažu pri preživljavanju, bicikl, bunkeri kao tamnice za nevjerojatan plijen i kasnu igru za više igrača. Protiv: glavna igra nema multiplayer, mnogo mikrotransakcija, borbeni prolaz s p2w značajkama, multiplayer je KASNA igra i treba mu visoku razinu, podizanje razine je sporo i horde zombija nastavljaju uništavati vašu bazu. Osim one dobre igre 5/5
Ova igra postaje plaćena za pobjedu, ali je tako
Ako biste trebali uzeti platu za osvajanje stvari i i oduzeti zlatnike da biste kupili stvari iz trgovine i zamijenili ih zlatnim polugama koje je moguće pronaći, a zatim postavite trgovinu u kojoj igrači mogu kupovati stvari koristeći zlato, bilo bi puno bolje igra i u trgovini neka se kutija okreće pošteno, a ne nepošteno, tako da neki od nas mogu dobiti dobre predmete hvala na svemu, to je nekako zabavno
Last Day on Earth: Survival Jangovar jbtz
Divna igra. Igram 2-3 godine i nevjerojatno je. Iako postoje neki problemi kao što je gubitak stvari kada ste mrtvi, događaji temeljeni na vremenu (koje ne možete pauzirati). Ali to je igra preživljavanja kakva je i zamišljena. Općenito, to je nevjerojatna i avanturistička igra. Jedan savjet za razvojne programere pokušati učiniti resurse lakšim za nove igrače.
Igra je pre dobra.Ali dodajte pravi multiplayer i co-multuplayer ali mi izlazi savki pet minuta i zato tri zvjezdice
Imate li pojma zašto ljudi traže Hacks??? Dajte nešto besplatno, pohlepni ljudi..
Ova igra je iznimno zabavna! Ali uništili su 1 poseban artikl i to je hrana
Tek je počeo i diže me iz igre. Nadam se velikim popravcima prije nego što mogu stvarno igrati igru.
Pre dobro samo malo ubtejting je spor
Biti ubijen na karti prije nego što se moj lik uopće učita jer je drugi igrač na karti primijetio da se pojavljujem punih 30 sekundi prije nego što mogu kontrolirati avatar ili me npc uoči iz istog razloga i uzme 50% zdravlja je jednostavno glupo. Nema razloga da ovo bude online osim baze naspram baze, ako je to poznat problem, a jest. To je samo loše programiranje, ali sumnjam da je to namjerno kako bi se ljudi dovoljno frustrirali da plate novac kako bi napredovali i za to okrivljuju druge igrače.
Slazem se sa Googleovim korisnikom treba čekati puno da udjea u klan sve u svemu dobro ne super nego dobro.Ko misli da je tako ,,like"
Puno ti hvala! Jako mi se sviđa najnovije ažuriranje koje stvarno pomaže pridošlicama. Imam jedno pitanje! Iako nisam na pravom nivou da pričam o tome zašto postoji napadni oklop, čini se da se ne može izraditi
nigdje ne mogu pronaći kod za bunker alfu
Igra je ok, šišmiš je tako teško pronaći resurse
Dobra igra ako se volite trpjeti u pronalaženju predmeta za koje će vam trebati godine da shvatite da je stvarno mrsko, morate se potruditi za sve, ne dopustite da vas tetation svlada i ne kupujte ništa.
Moja omiljena mobilna igrica do sada. tako je podcijenjeno! česte su greške, ali programeri daju sve od sebe da ih isprave. to je stvarno sjajna besplatna igra.
Ok..ova igra je dobra sorry ali mrzim Raiders!!😭😫 ubili su me toliko puta.. a najgori je osjecaj kad ne mozes povratiti svoj plijen.. svu energiju trosim dolazeci natrag na mjesto.. i da, odustao sam zbog toga, ngl to je lijepo ažuriranje LDoE-a, igranje je uzbudljivije zbog Raidersa🙄😬 Više se bojim u Raidersima nego u Zombijima lol
solidna igra
Već 2 dana dobivam poruku "UPOZORENJE! Ne mogu se spojiti na poslužitelj". Iako se svijet dobro učitava, mogu vidjeti svoju bazu..itd. Ne mogu zatvoriti poruku jer je jedina opcija koju ima je "Quit" (igra). Dvaput sam ponovo instalirao i izbrisao predmemoriju bezuspješno. Mogu stvoriti novi znak. i učitaj igru sasvim dobro, ali u trenutku kada odlučim vratiti svoj stari račun. magično izgubiti vezu. Živim u istočnoj Europi, moja veza je najbolja na svijetu. Dakle, ovo izgleda kao neka vrsta zabrane. Zbog čega?
Nista
Odlično ali treba neke stvari mijenjati. Kad uđem u crveno označena područja uvijek mi učitava 2-3 toxic spitter koji već pljuvaju po meni pa bez obzira na to što sam došao čist već nakon par sekundi moram opet pod tuš....to je glupost živa jer se troši energija bez veze , ok kad me u području okruže ali da u čitava odmah 3zombijs kraj tebe to definitivno nije uredu
To je dobra igra, ali je nekako p2w
Najbolja igra ikad koja sam već na 100. razini preporučam je svima Thx Kefir 🙂